Caféens sidste åbningsdag er den 27.05.2023 - Læs mere her

Tak for denne gang! ❤️


Kære kunder,

Jeg har en trist nyhed, som jeg vil dele med jer. Jeg har opsagt forpagtningen af caféen og den sidste dag jeg holder åbent er den 27. maj 2023.

Det har været en kæmpe rejse for mig at have Idrætscaféen. Jeg er dybt taknemlig for at Furesø Kommune og især Svømmehalen, gav mig chancen for at blive selvstændig og udføre min drøm - at eje min egen café og catering-virksomhed.

Jeg åbnede caféen, da corona-pandemien ramte, hvilket forårsagede mange udfordringer, som vi har kæmpet med. Efter corona kom den stigende inflation i midten af 2022, som blev endnu en udfordring.

Efter jeg åbnede min anden café i Farum Kulturhus, er der gradvist blevet mere og mere travlt på den café og derudover med private dining og catering, hvilket har gjort det svært for mig at lede 2 caféer.

Det har været en for stor udfordring for mig at lede begge caféer og at kæmpe med inflationen. Jeg tog derfor beslutningen om at stoppe med at drive caféen i svømmehallen og istedet fokusere på den i Kulturhuset, private dining og catering.

Jeg og mine medarbejdere nød meget at betjene jer og lave lækker mad til jer. Vi kommer helt sikkert til at savne vores søde stamkunder.

Jeg siger tak til alle vores søde kunder, og håber på, at I snart vil få en dygtig ny forpagter, som vil lave lækker mad til jer! Vi ses i vores café i Farum Kulturhus.

Kærlige hilsner Anaïs